fbpx

Fri fragt ved ordre over DKK. 2.500,-

Bestil senest d. 31/05/2022


Porsborgs Forår i brudstykker

Her får du vores bud på en rigtig forårsbaskermenu. Selve sammensætningen af din menu står du selv for – vi lover, at uanset hvilken sammensætning du vælger, bliver du ikke skuffet!

Sidst men ikke mindst; vores menuer vil elske opmærksomheden fra et flot opdækket bord, tid til at nyde maden, og ikke mindst godt selskab hvor snakken flyder let og ubesværet på kryds og tværs af bordet.

Minimumsbestilling på 10 kuverter.

Fra: 330,00 kr.


Betingelser for menuen:

Betingelser

Generelle betingelser:

Vores altid gældende betingelser findes lige her

Beskrivelse

Forårets retter er udviklet med fokus på sæsonenes gode råvarer. For god smag kommer af respekt for sæsonernes forskellige højdespringere, og hos Porsborgs finder vi stor glæde i at lege med råvarerne på de tider af året, hvor de smager af mest og er fyldt med saft og kraft.

Udviklet af:

  • Med sit enorme talent, rolige væsen og en solid baggrund i den franske gastronomi, er Jesper én af de tunge madmæssige profiler. CVet tæller alt fra Nordisk Spisehus i Århus til Michelinstjernerestauranten Les Bacchanales i Nice.


    Jesper Løbner
    Køkkenchef, 2021-2022
    Porsborgs