fbpx

Fri fragt ved ordre over DKK. 2.500,-

Weingut Karl Schaefer

Weingut Karl Schaefer er grundlagt i 1843 af lægen Dr. Christian Schaefer, og det er hans søn, Karl Schaefer, som er ophav til vingårdens navn. I dag er det 6. generation, som er ved roret, repræsenteret ved ægteparret Marianne og Job von Nell. Vinhuset ligger i Bad Dürkheim, på den berømte ”Weinstrasse” i Pfalz og råder over ca. 17 ha. vinmarker. Blandt dem er klassificerede marker som Michelsberg og Spielberg, Fuchsmantel og Gerümpel, Pechstein, samt Herrenberg og Weilberg. I mere end 100 år har vinhuset været med i ”Verband Deutscher Prädikatsweingüter” (VDP) – en sammenslutning af tyske topproducenter af Riesling.

Weingut Karl Schaefer praktiserer i dag 100% økologisk produktion på de terrasseanlagte vinmarker, der er understøttet af smukke stenmure. Dyrkningen foregår i fuld respekt for områdets sjældne dyr og planter, og bl.a. derfor prioriterer man det manuelle arbejde på markerne. Riesling udgør i dag 85% af arealet, men man dyrker bl.a. også Weissburgunder, Chardonnay, Scheurebe, Gewürztraminer og Grauburgunder, for de hvide, samt Spätburgunder, Cabernet Sauvignon, Dornfelder og Merlot for de røde. Vinene er kendte for deres finesse, sprødhed, mineralitet og klasse.

Læs mere

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/catering.porsborgs.dk/public_html/wp-content/themes/porsborgs-catering/single-templates/cpt_product_maker.php on line 26

Lidt lækre produkter
fra Weingut Karl Schaefer