fbpx

Fri fragt ved ordre over DKK. 2.500,-

Jean-Claude Boisset

Jean-Claude Boisset grundlagde sit vinhus i Gevrey-Chambertin i starten af 1960’erne, men senere flyttede han sit firma til Nuits-St.-Georges, i et tidligere nonnekloster. Her, midt i smukke og fredfyldte omgivelser, har man bevaret vinenes oprindelige dyder: Stil, finesse og elegance.

I 2002 blev en af Bourgognes mest anerkendte unge vinmagere ansat hos Jean-Claude Boisset: Grégory Patriat. Han havde indtil da arbejdet for Hospices de Beaune, Domaine Germain i Chorey-lès-Beaune og hos Lalou-Bize-Leroy i Vosne-Romanée (Domaine Leroy), og han anses i dag som en af de absolut bedste vinmagere i Bourgogne. Hans opgave blev at højne kvalitetsniveauet på vinene fra Jean-Claude Boisset så meget, at man kunne indtage en plads blandt de ypperste producenter i Bourgogne.

Grégory Patriat er ikke tilhænger af at påvirke vinene for meget med nyt træ. Det er vigtigere, at vinene udtrykker den karakter, som er typisk for Chardonnay og Pinot Noir og for de appellationer, de kommer fra. Han bruger udelukkende druernes naturlige gærceller og laver sin vin uden tilsætning af enzymer eller tannin, som det ellers ofte er sædvane i dag i Bourgogne. Vinene aftappes alle i kælderen – uden, eller med en ganske let filtrering.

Læs mere

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/catering.porsborgs.dk/public_html/wp-content/themes/porsborgs-catering/single-templates/cpt_product_maker.php on line 26

Lidt lækre produkter
fra Jean-Claude Boisset