fbpx

Fri fragt ved ordre over DKK. 2.500,-

Domaine Jean-Paul Balland

Domaine Jean-Paul Balland har hjemme på ejendommen “Les Maillettes” i byen Bué i hjertet af Sancerre. Flere generationer i familien Balland har siden 1650 opbygget en lang tradition for at lave rigtig gode vine. Selv i svage årgange er Jean-Paul Balland kendt for at producere vine af høj kvalitet. Balland producerer hovedsageligt Sancerre Blanc, men der produceres også en smule Sancerre Rosé. Vinmarkerne udgør 26 ha. og ligger på de kalkholdige bakker, der gennemskæres af Loirefloden.

Den unge (kvindelig) generation hos Balland - Isabelle og Elise - er i dag ved at tage over på ejendommen. Den ene datter er ønolog og den anden handelsuddannet. Men både far og mor hjælper stadig til. Når man smager Jean-Paul Ballands “almindelige” Sancerre, kan man næsten ikke forestille sig, at det er muligt at lave en bedre vin i området, men når man har smagt hans “Grande Cuvée”, er man nødt til at revidere sin opfattelse. Denne vin er absolut toppen af Sancerre.

Læs mere

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/catering.porsborgs.dk/public_html/wp-content/themes/porsborgs-catering/single-templates/cpt_product_maker.php on line 26

Lidt lækre produkter
fra Domaine Jean-Paul Balland