fbpx
Sæson

Forår

Lyse aftener og skønne råvarer

Mange har foråret som deres foretrukne årstid. For os er foråret også en fantastisk sæson, som inviterer os alle på noget af det mest fantastiske seafood, vi kan tænke os. Samtidig spirer de første grønne skud frem af jorden og frister os med smagen af forår og løftet om skønne, lyse aftener forude.

Sæson

Sommer

Lette retter og kølige drinks

Vi elsker simpelthen sommeren! De lange aftener, de lette retter, de kølige drinks og perlende bobler. Is, rabarber, søde jordbær, sprøde tomater - og ikke mindst socialt samvær under åben himmel. Sommeren er lig med et skattekammer af danske råvarer fyldt med intens smag og skønne dufte, som sammen indkapsler følelsen af sommer.

Sæson

Efterår

Smukke farver og gode råvarer

Når efteråret viser sit ansigt, er det ved at være tid til at trække indenfor igen. De mørkere eftermiddage og hyggelige aftener med stearinlys indbyder til at samles med dem, vi holder af. Vi samler de sidste ting fra naturens gemmer, hvor sæsonen bl.a. byder på smagfulde svampe og danske frugter.

sæson

Vinter

Rødder med saft og kraft

Når kulden og frosten sætter ind, skruer vi i stedet op for varmen i maden. Vi henter god smag i sæsonens grovere grøntsager og rødder, som fylder køkkenet med liflige dufte og skønne smage, som stammer fra de mange timer, som retterne får lov til at simre og hygge sig på komfuret.

Tagline

Foråret

Subtitle

Text

Tagline

Sommeren

Subtitle

Text

Tagline

Efteråret

Subtitle

Text

Tagline

Vinteren

Subtile

Text