fbpx

Fri fragt ved ordre over DKK. 2.500,-

Generelle oplysninger

Disse betingelser er gældende for følgende virksomheder:

Porsborgs Restaurationer ApS
CVR: 39168693

Porsborgs Selskaber & Catering ApS
CVR: 38382020

Mail: hej@porsborgs.dk
Hovednummer: 71 74 78 84

Bestilling og Bekræftelse

Bestillingen foretages enten direkte på hjemmesiden, porsborgs.dk eller i samarbejde med Porsborgs. Vores eneste forbehold er pris- og afgiftsændringer samt udgåede menuer og produkter.

Når ordren er gennemført, bekræfter vi denne med en returmail fra Porsborgs med detaljer for levering eller afhentning og indhold samt den aftalte pris. I visse tilfælde opkræves depositum før ordren reelt accepteres, og i andre tilfælde forbeholder vi os retten til at opkræve den fulde betaling af ordren ved aftaleindgåelse.

Mailen kan være enten fra et web-baseret system a la en webshop eller fra en Porsborgs-repræsentant via email.

Priser

Alle priser på porsborgs.dk og i anden materiale fra Porsborgs er inkl. dansk moms og afgifter. Dog tager vi forbehold for emballageafgifter, som i visse tilfælde tillægges menuer, hvor maden leveres i éngangsmateriale som pålægger Porsborgs en væsentlig emballageafgift.

Vi tager derfor i vores tilbud og accept af bestillinger forbehold for prisændringer grundet ændringer i moms eller afgifter.

Vi tager forbehold for tastefejl, væsentlige prisændringer hos leverandører o.a. forhold, som uden vores videre oplysning forringer Porsborgs fortjeneste væsentligt.

Leveringsbetingelser

Vi tilbyder levering på kundens adresse efter aftale, eller afhentning i butikken på vores altid gældende virksomhedsadresse. Leveringstiden for varen kan variere, og vil fremgå af den enkelte bestillingsbekræftelse. Leveringsprisen afhænger af leveringsmåden, den enkelte ordre og afstanden til den enkelte adresse, og vil fremgå af den fremsendte bestillingsbekræftelse.

Transportpriser ved levering af madløsninger beregnes via Google Maps API, og baseres på afstanden mellem Porsborgs gældende virksomhedadresse og kundens adresse, beregnet på antal kilometer.

Fortrydelsesret og afbestilling

Porsborgs yder fortrydelsesret i henhold til følgende punkter i forbrugerloven:

For levnedsmidler (mad- og drikkevarer) og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.
For køb af billetter til events og arrangementer bortfalder fortrydelsesretten ligeledes idet billetten er betalt og leveret fra vores system.
Ved eventuelle reklamationer, jfr. afsnittet ’Reklamationer’ nederst i dokumentet.

Vedr. mad-, selskabs-, menu-, og cateringløsninger, kan disse afbestilles senest 10 dage før leveringsdatoen, såfremt der ej foreligger anden og separat aftale mellem kunden og Porsborgs. Disse afbestilles via email til catering@porsborgs.dk eller via telefonopkald til Porsborgs aktuelle hovednummer.

Force majeure

Vi er ikke ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, såfremt disse skyldes begivenheder uden for vores rimelige kontrol. Force Majeure omfatter enhver handling, begivenhed, eller manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores kontrol.

Reklamationer

Skulle du have reklamationer, eller forhold omkring vores produkt, som ikke levede op til dine forventninger, hører vi gerne fra dig – gerne hurtigst muligt – så vi kan forsøge at rette op på evt. fejl eller misforståelser.

Du kan ringe på tlf.: 71 74 78 84, eller sende en mail på reklamation@porsborgs.dk (vi tjekker som minimum mails alle hverdage kl. 10.00).

Du kan også henvende dig fysisk på vores altid gældende virksomhedsadresse. Åbningstider fremgår af porsborgs.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Evt. betalingsoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Porsborgs og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Selskabets partnere, nøglemedarbejdere som er nødvendige i den daglige drift samt eventuelt leverings- og serveringspersonale for Porsborgs har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på porsborgs.dk er direktøren for Porsborgs.

Vi opbevarer kundeoplysninger på en sikret server med sikkerhedscertifikat.

Oplysninger afgivet til porsborgs.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Porsborgs, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Porsborgs via e-mail: hej@porsborgs.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Porsborgs via mail: klage@porsborgs.dk. Jvf. i øvrigt punktet Reklamation. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Privatkunder

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
Email: kfst@kfst.dk

Web: Forbrugerklagenævnet