Fri fragt ved ordrer over DKK. 1.000,-

Lyse dage og skønne råvarer

Foråret

Mange har foråret som deres foretrukne årstid. For os er foråret også en fantastisk sæson, som inviterer os alle på noget af det mest fantastiske seafood, vi kan tænke os. Samtidig spirer de første grønne skud frem af jorden og frister os med smagen af forår og løftet om skønne, lyse aftener forude.

Porsborgs Påskemenu 2021

Årets Påskemenu er en oplevelse for sig. Hele 10 fine, små anretninger, fordelt på 5 serveringer. Du får vores lækre smørrebrød, naturligvis i Påske-tema, fantastisk stenbidderrogn, hjemmerøget and, flere slags Påskelam med skøn tilbehør, for at afslutte med den dejligste rabarber-dessert! Påsken i år er ganske vist Corona-påvirket, men lad os da gøre hvad vi kan for at bibeholde højtidens hygge.

Porsborgs Forår i brudstykker

Her får du vores bud på en rigtig forårsbaskermenu. Selve sammensætningen af din menu står du selv for – vi lover, at uanset hvilken sammensætning du vælger, bliver du ikke skuffet!

Sidst men ikke mindst; vores menuer vil elske opmærksomheden fra et flot opdækket bord, tid til at nyde maden, og ikke mindst godt selskab hvor snakken flyder let og ubesværet på kryds og tværs af bordet.

Minimumsbestilling på 10 kuverter.

Forårets

Enkeltstående retter

Vi elsker at lege med opbygningen af de perfekte menuer, og den oplevelse vil vi gerne give videre.

Derfor vil du hos os opleve, at vi både tilbyder komplette menuer, men vi tager dig også gerne med ombord i de mange enkeltstående retter vi har udviklet. På den måde kan du både blive inspireret og selv være med til at sammensætte.