Foråret

Porsborgs Forår i brudstykker
Her får du vores bud på en rigtig forårsbaskermenu. Selve sammensætningen af din menu står du selv for – vi lover, at uanset hvilken sammensætning du vælger, bliver du ikke skuffet!
Sidst men ikke mindst; vores menuer vil elske opmærksomheden fra et flot opdækket bord, tid til at nyde maden, og ikke mindst godt selskab hvor snakken flyder let og ubesværet på kryds og tværs af bordet.
Minimumsbestilling på 10 kuverter.
Porsborgs drøn af en flæskestegssandwich
Med alt hvad sådan en skal indeholde af kærlighed, smag og energi til at holde dansegulvet kørende

Mini tartelet
med cremet tatar af jomfruhummer, fennikel & masser af urter

Tortilla
med frisk salsa, avocado, limeskal & jalapenos

Foccaciabrød fyldt oliven
Foccaciabrød fyldt oliven, drysset med timian og rosmarin. Serveres med god olivenolie.

Rørt tatar af oksemørbrad
med smagen af estragon, æggeblomme, cognac og så lidt sprøde chips

Porsborgs surdejsbrød
Porsborgs surdejsbrød med luftig pisket smør drysset med tørret surdej
Enkeltstående retter
Derfor vil du hos os opleve, at vi både tilbyder komplette menuer, men vi tager dig også gerne med ombord i de mange enkeltstående retter vi har udviklet. På den måde kan du både blive inspireret og selv være med til at sammensætte.