Fri fragt ved ordrer over DKK. 1.000,-

Lyse dage og skønne råvarer

Foråret

Mange har foråret som deres foretrukne årstid. For os er foråret også en fantastisk sæson, som inviterer os alle på noget af det mest fantastiske seafood, vi kan tænke os. Samtidig spirer de første grønne skud frem af jorden og frister os med smagen af forår og løftet om skønne, lyse aftener forude.

Porsborgs Forår i brudstykker

Her får du vores bud på en rigtig forårsbaskermenu. Selve sammensætningen af din menu står du selv for – vi lover, at uanset hvilken sammensætning du vælger, bliver du ikke skuffet!

Sidst men ikke mindst; vores menuer vil elske opmærksomheden fra et flot opdækket bord, tid til at nyde maden, og ikke mindst godt selskab hvor snakken flyder let og ubesværet på kryds og tværs af bordet.

Minimumsbestilling på 10 kuverter.

Gourmet Hotdog: Den Fyldige Sydlænder

Bund af grønt, i friskbagt brioche brød med italiensk pølse med timian, hjemmelavet hummus og grøn persille pesto på pinjekerner, toppes med himmelske hjemmeristede løg med mynte.

Forårets

Enkeltstående retter

Vi elsker at lege med opbygningen af de perfekte menuer, og den oplevelse vil vi gerne give videre.

Derfor vil du hos os opleve, at vi både tilbyder komplette menuer, men vi tager dig også gerne med ombord i de mange enkeltstående retter vi har udviklet. På den måde kan du både blive inspireret og selv være med til at sammensætte.